Alexander Oltmans

Penningmeester

Penningmeester@knhsvv.nl

Mijn naam is Alexander Oltmans, getrouwd met Judith, vader van drie kinderen, waarvan de jongste (Lut) voltigeert bij voltigevereniging Hipp-Oss (voorheen De Opsprong). Via mijn dochter ben ik in aanraking gekomen met voltige. Ik ben een buitenmens en in mijn vrije tijd te vinden in de natuur en als het kan in de bergen. Sport maakt een groot deel uit van ons (gezins-)leven. Ik ben een aantal jaar jeugd-hockey-coach geweest en doe zelf aan triathlon.

De motivatie om me beschikbaar te stellen voor het bestuur, en in het bijzonder als penningmeester, is om me samen met alle leden in te zetten voor een duurzame vereniging van voltigerend Nederland, waar ruimte is voor ontwikkeling, groei en vooral plezier in de sport voor onze leden, de verenigingen en hun paarden.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als accountmanager bij een Telecom en ICT bedrijf waar ik onder andere met strategie- en jaarplannen werk en deze ook opstel. In het verleden heb ik me beschikbaar gesteld voor lid van kascommissies van (sport)verenigingen. Werken met cijfers vind ik leuk en dat ligt me ook. De taken en werkzaamheden als penningmeester voor de KNHS Voltigevereniging zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet.

Groeten,

Alexander