Cécile de Vroomen

Secretaris

info@knhsvv.nl

Sommigen zullen mij waarschijnlijk al wel kennen, maar voor wie dat niet zo is zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Cécile de Vroomen en sinds 2006 loop ik rond in het voltigewereldje. Ik woon sinds juni 2020 lekker centraal in Reeuwijk. Omdat mijn ouders wonen in Volkel ben ik jaren actief geweest bij de Wittegheit en in de loop der jaren ben ik in verschillende rollen bezig geweest. Ooit begon ik omdat er last minute een teamlid uitviel en er anders geen wedstrijd gestart kon worden, inmiddels probeer ik ook zelf de ukkies wat bij te brengen en ik heb ook wat ervaring als longeur. Sinds ik in april 2016 mijn voorste kruisband links afgescheurd heb, heb ik recreatief gevoltigeerd en sinds mijn operatie in oktober 2017 heb ik nog weinig op een paard gezeten (laat staat gevoltigeerd).

Ik ben in Den Haag opgeleid tot diëtiste, maar daar werk ik niet in. In het dagelijks leven ben ik namelijk Customer Support Specialist bij een groot bedrijf dat boekhoudsoftware maakt en ik houd me daar voornamelijk bezig met de klanten die onze salarisprogrammatuur gebruiken.

Omdat ik me graag overal mee bemoei (op een hopelijk positieve manier), heb ik in november 2016 de functie van secretaris op me mogen nemen. Ik houd graag contact met iedereen en ben ook wel een regelnicht. Dat uit zich onder andere ook in de organisatie van CVI Ermelo, waar ik mij sinds editie 2016 samen met Karin Roelofs en onder de gidsende leiding van José Oost op de vrijwilligerscoördinatie gestort heb. En mocht je denken “Goh, haar stem komt mij bekend voor”, dan zou dat bijvoorbeeld kunnen door het omroepen tijdens de KNHS Voltige-cup en tijdens het NVW. Want praten, dat doe ik graag 🙂 Verder houd ik het allermeest van lekker eten en drinken, een echte Brabantse Bourgondiër huist zich in mij, en ben ik verzot op televisieseries, zoals Homeland,  en House of Cards.

Groeten,

Cécile