FINALE KNHS-VOLTIGE CUP 2017 OP IICH GRONINGEN

Op woensdag 3 januari 2018 wordt de finale van de KNHS-Voltige Cup 2017 verreden tijdens de showavond van de 56e editie van IICH Groningen in Zuidbroek. Oorspronkelijk zou de finale van de voltigecompetitie in september worden gehouden op Horse Event in Ermelo, maar dat kon op het laatste moment helaas niet doorgaan vanwege de slechte weersomstandigheden. De KNHS is heel blij dat de organisatie van IICH Groningen bereid is om de finale alsnog te huisvesten.

De volgende voltigeteams komen op 3 januari in actie in de finale van de KNHS-Voltige Cup 2017:

Klasse BB        –           Groenendaal team 4

Klasse B          –           De Ravenruiters team 1

Klasse L           –           Any Dale team 2

Klasse M          –           Top team 1

Klasse Z           –           De Heerevelden

Klasse ZZ         –           Groenendaal team 1

In de finale strijden de teams in een kür op muziek tegen elkaar om de KNHS-Voltige Cup. De KNHS-Voltige Cup is in 2015 in het leven geroepen en heeft als belangrijkste doel promotie en stimulering van het team- en verenigingssporten in de discipline voltige. De teams met de hoogste gemiddelde score binnen een klasse over de periode 1 januari tot 9 september hebben een startplaats ontvangen voor de finale.

Meer informatie over de KNHS Voltige Cup vind je hier. Het volledige programma van IICH Groningen in de Eurohal kun je vinden op; http://iichgroningen.nl/.

Foto: Arjen van der Spek

Tekst: KNHS