Heleen van Wingerden

Algemeen lid/ evenementen

Ik ben Heleen van Wingerden, lid van PSV Hornedamme en jullie kennen mij als trainster van teams en solisten van Hornedamme en misschien van achter de jurytafel tijdens voltigewedstrijden.

Dagelijks ben ik bezig met de verzorging van onze paarden die allemaal voor de voltigesport worden gebruikt en daarnaast door een aantal vaste amazones dressuurmatig worden bij gereden.

Daarnaast geef ik op 3 dagen training aan diverse teams en solisten en in de vrije weekenden geven we regelmatig een voltige clinic op manegebedrijven die daar behoefte aan hebben.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in het Voltigeforum mede vorm gegeven aan de vernieuwingen die zijn doorgevoerd. De komende jaren vind ik het een uitdaging om binnen de Voltige vereniging weer wat meer praktisch bezig te zijn met de organisatie van  trainingsdagen en de Nationale voltige weekend in Ermelo.