KNHS-Voltige Cup 2018

Dit jaar wordt voor de vierde keer de KNHS-Voltige Cup gehouden. Deze competitie heeft als belangrijkste doel promotie en stimulering van het team- en verenigingssporten in de discipline voltige. Van alle door de KNHS goedgekeurde voltigewedstrijden die in Nederland gehouden worden van 1 januari tot 1 december 2018 tellen alle teamrubrieken automatisch mee voor deze competitie (m.u.v. de Hippiade en het NK voltige).

De finale van de KNHS-Voltige Cup vindt plaats op woensdag 2 januari 2019 tijdens de showavond van IICH Groningen in Zuidbroek. De teams met de gemiddelde hoogste score in hun klasse over het wedstrijdseizoen mogen meedoen aan deze finale. Voor deze competitie tellen alleen de resultaten behaald in de kür mee. Voor elke teamklasse is één startplaats beschikbaar. Tijdens de finale strijden alle teams in handicap tegen elkaar om de KNHS-Voltige Cup 2018.

Wil je weten welke teams op dit moment de gemiddelde hoogste score in hun klasse hebben? Kijk dan hier voor de tussenstand. De finalisten worden begin december bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie over deze competitie in de competitiebepalingen KNHS-voltige cup 2018. De bepalingen vind je hier: www.knhs.nl/voltigecup.

Bron: KNHS.nl