Nienke de Wolff

Voorzitter

Voorzitter@knhsvv.nl
06-52440303

Ik ben geboren  in het mooie Groningen. Jarenlang heb ik zelf gevoltigeerd, nu sta ik aan de andere kant van de lijn als longeur/trainer. Zelf ben ik ook actief binnen meerdere disciplines van de paardensport, namelijk dressuur en springen. Ook run ik het bedrijf DeWolff Vaultinghorses.

Ik vind het belangrijk dat er een goede harmonie is binnen de voltigesport, een goede samenwerking en vanuit daar alle kennis en kunde te bundelen om zo de voltigesport in Nederland te laten groeien. Om dit te kunnen bereiken, hebben we een goede samenwerking nodig: zowel onderling als met de het voltigeforum, met de werkorganisatie, alle andere disciplines en alle andere betrokken partijen. Een belangrijk speerpunt is dat er voldoende goed opgeleide trainers en juryleden zijn en er meer locaties komen waar voltige aangeboden wordt. Uiteraard is het ook mijn taak als voorzitter om de geluiden vanuit het veld op te pikken en om te zetten in zichtbare resultaten. Naast voorzitter van de KNHS Voltigevereniging ben ik ook voorzitter van het voltigeforum. Met deze mooie functies hoop ik onze gestelde doelen te kunnen realiseren.