Hippiade Voltige

De KNHS organiseert ieder jaar de Hippiade. Zet de volgende data alvast in je agenda: 23 en 24 augustus 2019 – Hippiade Voltige (klasse B t/m Z).

Voltige standen definitief Hippiade 2019

MEER INFO – officiele website Hippiade

Voor de Hippiade Voltige, die op 23 en 24 augustus plaatsvindt op het Nationaal Hippisch Centrum, is de verdeelsleutel voor de deelnemers in de verschillende klassen bekend. Peildatum voor totstandkoming van de verdeling was 1 mei. Toen is gekeken naar het aantal actieve deelnemers uit het gehele land in de verschillende klassen.

Deelname aan de Hippiade Voltige 2019 hangt af van de resultaten tijdens het lopende wedstrijdseizoen. Gedurende het wedstrijdseizoen worden de gemiddelde hoogste scores van de deelnemers bijgehouden in het overzicht met voltige standen, deze vind je hier.

In dit overzicht zijn, conform het kampioenschapsreglement, meegenomen de resultaten van voltigewedstrijden vanaf 1 september 2018. De hoogst geplaatste deelnemers per klasse mogen deelnemen aan de Hippiade.
De verdeelsleutel van de voltige vind je hier.

Onderstaand het aantal deelnemers per klasse dat deel mag nemen aan de Hippiade Voltige

Klasse Aantal startplaatsen
Solo L – 15
Solo M – 11
Solo Z – 15
Pas de Deux L – 6
Pas de Deux M – 4
Pas de Deux Z – 4
Team B – 11
Team L – 6
Team M – 4
Team Z – 5

Wil je deelnemen aan de hippiade voltige? Lees dan het kampioenschapsreglement goed door! Je vindt het kampioenschapsreglement hier