Lisette Peeters

Mijn naam is Lisette Peeters. Geboren in Singapore en op vele plekken in binnen- en buitenland gewoond. Inmiddels helemaal mijn plek gevonden in het Drentse Exloo samen met mijn dochter van drie, Laurée. Op dit moment ben ik als beleidsadviseur voltijd werkzaam binnen een grote zorggroep in de regio Zuid-Oost Drenthe, gespecialiseerd in PG problematiek. Een dankbaar, dynamisch en zeer politiek gevoelige omgeving.

Op een 21 kilometer van Exloo ligt een ander mooi Drents zanddorp, genaamd Sleen. Paardensportcentrum Sleen is alweer een aantal jaren de thuisbasis van voltigevereniging Zuidenveld waar ik trainer/longeur ben. Voordat ik in Sleen de kans kreeg een voltigegroep op te zetten ben ik jarenlang trainer geweest in Bronneger en ook in Gasselte.
Hoewel ik zelf niet een fanatiek voltigeur ben geweest heb ik een enorme passie voor de sport en het trainen van de paarden en jonge talenten. En laten we wel stellen, sportbeleving is ook gewoon gezellig met elkaar ontwikkelen, veel lol maken en voor eenzelfde doel gaan.

Zoals ik al schreef, ben ik zelf niet een heel fanatiek voltigeur geweest. Mijn talent ligt meer binnen de dressuur-, spring- en SGW richting. En dat ben ik overigens nog steeds. Naast dat ik prive-, manege- en verenigingsessen geef, houd ik mij ook bezig met het opleiden van paarden voor klanten. Voor bijvoorbeeld IBOP, sportpredicaat of (subtop) klassering t/m GP.

Ik hecht belang aan samenwerking, want samen komen we verder! Samen kunnen we leren, ontwikkelen en werken aan groei. Vanuit harmonie, gedragen visie gericht op haalbare doelen en vooruitgang is er ruimte voor zowel de individuele als de gezamenlijke vraag, met behoud van eigenheid. Binnen voltigerend Nederland is er voor iedereen plek die op een of andere manier wil genieten van de sport en daar de bijdrage aan wil leveren.

Ik kijk uit naar de samenwerking en denk dat ik met mijn enthousiasme, mijn brede kijk, mijn nieuwsgierigheid, mijn passie voor de sport en ook mijn bedrijfskundige achtergrond een waardevolle bijdrage kan leveren binnen het bestuur van de KNHS VV, voor alle leden.