Wouter Verbiest

Mijn naam is Wouter Verbiest en kom uit Leiderdorp. Via mijn dochter Mara ben ik terecht gekomen in de voltige. Wij zijn begonnen in de voltige met ons paard Flip, inmiddels heeft ons paard CJ het stokje overgenomen. Naast de paarden longeren en rijden is de brandweer al sinds 1997 een grote hobby van mij. Ik maak deel uit van de vrijwillige brandweer in onze gemeente. Ik heb mij kandidaat gesteld als secretarisĀ  omdat het mij mooi lijkt om met elkaar ervoor te zorgen dat deze tak van sport, de voltige, floreert. Het te laten zijn wat vele graag willen en dat is sportief, uitdagend en gezellig.
Als penningmeester wil ik mijn best gaan doen om laagdrempelig te zijn voor de leden als zij met vragen zitten en mij zichtbaar en toegankelijk op te stellen tijdens wedstrijden en evenementen.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als uitvaartleider bij Monuta. Dit mag ik alweer sinds 2008 doen en ben altijd onder de indruk hoe een familie mij het vertrouwen geeft om samen een mooi afscheid te organiseren.

Ik heb veel zin om deel te nemen in het bestuur en hoop op een mooie samenwerking samen met alle leden die de vereniging heeft.