FEI Steward Vaulting gezocht

De KNHS biedt op zeer korte termijn één of meerdere enthousiaste kandidaten de mogelijkheid om door te stromen naar de functie van FEI Steward Vaulting.
Een FEI Steward wordt tijdens internationale wedstrijden aangesteld om een gelijk speelveld en paardenwelzijn te garanderen in overeenstemming met de FEI-regels en -voorschriften.

Wie zoeken wij?
Je bent minimaal 21 jaar oud
Je hebt affiniteit met de (internationale) voltigesport
Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden, en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (beheersing van een extra taal is een pré)
Je bent voldoende beschikbaar om deze rol te kunnen vervullen

De selectieprocedure
Op basis van motivatiebrief en CV worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek met een selectiecommissie. In het gesprek komen aspecten als motivatie, organisatiesensitiviteit, internationale representatie,
stressbestendigheid, beheersing van de Engelse taal, collegialiteit en beschikbaarheid en bereidheid te investeren in eigen ontwikkeling aan bod.
Het gesprek met de selectiecommissie is bepalend voor eventuele doorstroom.

De FEI course is online en staat al gepland voor 6/7 juni 2024 (’s avonds). Is dit niet haalbaar dan zal worden gekeken naar mogelijkheden in het volgende cursusseizoen.

Meer informatie over de functie van FEI Steward en het FEI Education system is te vinden op de website van de FEI. Klik daarvoor hier

Eventuele interesse in deze functie kun je kenbaar maken door vóór 14 mei 2024 een motivatiebrief en een (hippisch) CV te sturen naar feiofficial@knhs.nl.
Gesprekken met de selectiecommissie zullen al in week 20 online gaan plaatsvinden.

Mocht je nog vragen hebben dan vernemen we dat ook graag via feiofficial@knhs.nl.