Mariëlle van Dijk

Hallo allemaal, ik ben Mariëlle van Dijk, 47 jaar, getrouwd met Mark, trotse moeder van 4 kinderen en we hebben een mooi varkensbedrijf in Odiliapeel.

Samen met onze dochters Ilse en Elle ben ik actief bezig binnen de voltigesport. Nou ja de meiden voltigeren en ik longeer en rijd ons paard. Ik ben dus ook besmet met het ‘voltige-virus’. Voltige is een geweldige sport, waarbij je met andere voltigeurs, longeur, trainer en natuurlijk je paard een team vormt.
Vertrouwen is hierbij essentieel en daarmee is het bruggetje gemaakt naar deze vrijkomende bestuursfunctie.

Sinds mijn 17e ben ik actief in diverse besturen en vind dit leuk. Ik ben enthousiast, gedreven, vol passie, betrokken, een doener, verbinder en teambuilder die graag iets organiseert en haar boerenverstand gebruikt.

Als paardenmens en longeur, maar ook als moeder en instructeur, heb ik er zin in om me in te zetten voor voltigerend Nederland. Ik vind het belangrijk, dat er aandacht is voor al onze leden!
Van de basis tot aan (inter)nationaal niveau; voor voltigeurs, trainers, juryleden, longeurs, paarden en vrijwilligers. Mede hierdoor wordt je als KNHS Voltigevereniging herkenbaar en zichtbaar.

Hoe mooi is het, als we met z’n allen de voltige naar een hoger plan trekken binnen héél Nederland?

Heb je vragen, of wil je iets kwijt, spreek me dan aan.