Nienke bedankt; Welkom Lisette

Gisteren, zondag 27 maart 2022, vond naast de trainingsdag, ook de Algemene voorjaarsledenvergadering plaats.
Tijdens deze vergadering heeft een belangrijke bestuurswisseling plaatsgevonden: na 9 jaar heeft voorzitter Nienke de Wolff haar stoeltje in het bestuur overgedragen naar Lisette Peeters, wie met overtuigende meerderheid aangenomen is als nieuwe voorzitter.

9 jaar bestuurslidmaatschap is natuurlijk een bijzondere prestatie en dat vraagt om een terugblik. Onder bezielende leiding van toenmalig voorzitter Jan Vermaat kwam Nienke in het bestuur. Na twee jaar en wat bestuurswisselingen werd zij interim voorzitter en dat beviel zo goed dat ze die positie 7 jaar heeft volgehouden. In deze jaren hebben we zowel mooie als minder mooie tijden met elkaar gedeeld; het was zeker niet altijd even eenvoudig of vanzelfsprekend. Desalniettemin heeft Nienke zich nooit uit het veld laten slaan en is zij drijvende kracht geweest achter een hoop veranderingen, zowel vóór als achter de schermen. Er zijn deuren geopend die we niet voor mogelijk hadden gehouden, bijvoorbeeld toen we bij de Peelbergen een voltigewedstrijd hebben mogen organiseren. Ook in de Ledenraad heeft Nienke zich hardgemaakt om de positie van onze relatief kleine sport mee te laten tellen tussen de grote jongens. En met succes: de forumorganisatie en de online jurycursus worden als voorbeeld genoemd voor andere disciplines.
Kortom: we zijn ontzettend dankbaar voor de inzet van Nienke in de afgelopen jaren.

Aan ons als bestuur nu de taak om de geopende deuren open te houden en daarmee verder te bouwen op de fundering die Nienke gelegd heeft. We kijken dan ook met veel vertrouwen en plezier uit naar de samenwerking met Lisette Peeters.

Nienke, bedankt!

Nienke super bedankt voor jouw geweldige inzet!
De voorzitterswissel is een feit

 

Nieuwe bestuur (Cecile de Vroomen, Mariëlle van Dijk, Heleen van Wingerden, Alexander Oltmans en Lisette Peeters)