Online trainingen met Rob de Bruin

Afgelopen jaar hebben we weinig activiteiten kunnen laten doorgaan en helaas is er ook op dit moment nog geen zicht op wanneer we weer trainingen en activiteiten voor grotere groepen mensen kunnen laten plaatsvinden. Daarom hebben we twee ideeën uitgewerkt met Rob de Bruin die we jullie online willen aanbieden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

In dit bericht vind je alle informatie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.


Webinarserie
Bijscholingen probeerden we tot nu toe vaak te combineren met trainingsdagen voor de voltigeurs, maar willen we jullie nu online aanbieden. In een serie van 4 webinars van een uur neemt Rob de Bruin jullie mee door 4 verschillende onderwerpen. Je kunt je voor één of meerdere webinars aanmelden.

1. Donderdag 22 april 18:30-19:30: Beoordeling van het voltigepaard tijdens de wedstrijd
2. Donderdag 29 april 18.30-19.30: Beoordeling van de uitvoering van de technische test
3. Donderdag 6 mei 18:30-19.30: Beoordeling van de artistieke score tijdens de kür
4. Donderdag 13 mei 18.30-19.30: Het voltige-handboek

Via onderstaand inschrijfformulier kun jij je aanmelden voor deze webinars. Je krijgt dan op een later moment een mail met daarin de toegangsgegevens voor de webinars.

Inschrijven voor een webinar kan tot 15u op de dag van het webinar.
Klik hier


Online training voor verenigingen
Loop jij tegen een specifiek probleem aan en weet je niet hoe je daarmee om kunt gaan? Vind je het bijvoorbeeld lastig om je paard bij de les te houden tijdens de opsprong van de voltigeurs of lukt het je maar niet om je voltigeurs te leren op welk moment ze moeten uitduwen in het scharen?

Iedereen zal zich wel eens afvragen hoe ze dat éne ding kunnen oplossen. Daarom willen we iedere voltigevereniging één uur online training van Rob aanbieden.
Je kunt als vereniging samen met Rob bepalen waaraan jullie willen werken in dat uur en hoeveel mensen meeluisteren met de uitleg. Iedere vereniging die zich inschrijft krijgt een uur training, dus voor de grotere verenigingen is het handig om met elkaar in overleg te gaan wat jullie belangrijkste vraag is.

Wanneer je je via onderstaande knop inschrijft, geven wij je contactgegevens door aan Rob, wie vervolgens contact met je zal opnemen om de training te plannen en het onderwerp te bepalen.
Meld je aan vóór 30 april, dan sluit de inschrijving.
Klik hier