Trainingsdag 27 maart 2022

UITNODIGING

Op zondag 27 maart aanstaande is het EINDELIJK weer eens tijd voor een trainingsdag! Wat vinden we het tof om jullie weer live te kunnen ontmoeten en met elkaar aan de slag te gaan!

We hebben de beschikking over Trainingscenter IETS ANDERS.
De dag wordt verdeeld in twee blokken: een ochtendblok van 9.30-12.00 en een middagblok van 14.30-17.00u. Daartussen vindt de ALV plaats.

We zijn bezig met een tof trainingsprogramma, maar we kunnen je alvast vertellen dat Rob de Bruin, Claire de Ridder, Quincy Felicia, Amy Verhagen en Ilse en Elle van Dijk training komen geven. Het maakt niet uit welk (wedstrijd)niveau je voltigeert om mee te kunnen doen.

Je kunt je alleen opgeven of met je duo of team, maar omdat we beperkte plekken beschikbaar hebben, willen we je vragen te kiezen tussen óf de ochtend, óf de middag om ook andere enthousiaste voltigeurs de kans te geven een plekje te bemachtigen. We kunnen niet garanderen dat je met je ingeschreven team bij elkaar blijft tijdens het programma, maar zullen hier wel proberen rekening mee te houden.

De kosten om deel te nemen zijn 10 euro per persoon en we vragen je om vooraf per vereniging te betalen. Wanneer we je inschrijving bevestigd hebben, ben je je inschrijfgeld verschuldigd (ook al moet je je toch afmelden). Zelf een andere deelnemer regelen of onderling ruilen mag natuurlijk wel, maar laat het ons dan even weten op info@knhsvv.nl. Zo kunnen we hopelijk voorkomen dat we mensen moeten teleurstellen, terwijl op de dag zelf blijkt dat er mensen niet zijn gekomen en er dus wel plek zou zijn geweest. We hebben 60 plaatsen per dagdeel ter beschikking en vol = vol!
Klik hier om je in te schrijven voor de ochtend
Klik hier om je in te schrijven voor de middag

Persoonlijke training op de Rundlauf
Naast de algemene trainingsdag, is het ook mogelijk je op te geven voor een uur training op de Rundlauf.
Je kunt je ook hiervoor alleen opgeven, of met je team of duo, mits je minimaal M-niveau bent. Een uur trainen op de Rundlauf kost €50.
Je kunt je uur op de Rundlauf ook meedoen met de trainingsdag, maar we kunnen er in het programma geen rekening mee houden dat trainen op de Rundlauf gepland wordt tijdens een pauze in je trainingsdag-programma. Zorgen dat je op tijd bent en dat de trainers weten of je wel of niet bij hun blok aansluit, is je eigen verantwoordelijkheid.
Klik hier om je in te schrijven


Nog even wat belangrijke dingen samengevat.

Locatie trainingsdag:
Trainingscenter IETS ANDERS
Oudedijk 129 b
5409SC Odiliapeel

Betalen per vereniging voorafgaand aan de trainingsdag. Je ontvangt een bevestiging van je indeling in het programma en naar aanleiding daarvan kun je (per vereniging) het inschrijfgeld betalen op:
KNHS Voltigevereniging
NL33 INGB 0000 0452 10
Het kan zijn dat je bevestiging niet direct na je inschrijving komt.

Wanneer je inschrijving bevestigd is, ben je de KNHS Voltigevereniging het inschrijfgeld verschuldigd. Zo kunnen we zo goed mogelijk grip houden op de hoeveelheid deelnemers en hoeven we niemand onnodig teleur te stellen.

Zorg zelf voor voldoende eten en drinken om je trainingsdag door te komen! Om het trainingscenter schoon te houden, vragen we je om je voltigeschoentjes goed schoon te maken of om op je sokken mee te doen.

Zien we jou 27 maart in Odiliapeel? Tot dan!