Samen gaan we voor 2021!

Nienke
– 2020 was niet het beste (sport)jaar, toch hoop ik dat iedereen een goed jaar heeft gehad! Hopelijk kunnen we in 2021 weer gezamenlijk sporten, iets wat zo mooi is aan onze discipline! In een team sporten met voltigeur(s), longeur en paard samen!
Cheers 🥂 op een goed 2021!
 
Cecile
– Voor iedereen een gezond en sportief 2021 gewenst! Proost op een jaar waarin we weer de kans krijgen om onze mooie sport samen te beleven, in trainingen, op evenementen en wedstrijden! Hopelijk tot gauw 🤞🏻🍾
 
Heleen
– Zie jullie allemaal in 2021 als voltigeurs, longeurs, trainers, juryleden, vrijwilligers en meelevende ouders op alle voltige wedstrijden die al weer gepland staan. Tot dan !
 
Alexander
– Op naar een mooi en sportief 2021. We vertrouwen erop dat alle creatieve voltigetrainingen met, maar zeker ook zonder paard 🐎 het afgelopen jaar je gaat helpen in 2021 als we hopelijk weer veel mooie wedstrijden en evenementen hebben. Veel succes en gezondheid!!
 
Mariëlle
– 2020 was IETS ANDERS dan gehoopt …..
Voor 2021 wens ik jullie iets GOEDS, iets moed, iets van (veer)kracht, iets samen, iets lekkers, iets GEKKERS, iets succes, iets doorzettingsvermogen, iets passie, iets aardigs, iets creatiefs, iets sportiefs, iets LIEFS, maar hoe dan ook iets POSITIEFS (behalve dan als het gaat om de uitslag van Covid-19)!
Veel geluk, liefde, knuffels en vooral een goede gezondheid in het nieuwe jaar🍾. Take care en tot ziens🐴🍀😘 -Xx-