Toegevoegd: wedstrijdkalender 2022

Na de ALV van dinsdag 14 december hebben we de wedstrijdkalender voor 2022 op de website geplaatst. Je vindt hem via de menuknop bovenin of via www.knhsvv.nl/wedstrijdkalender-2022!

Wil jij nog een wedstrijd toevoegen aan de kalender op een datum die nog vrij is (nationaal), stuur dan even een mailtje naar info@knhsvv.nl

Naast gewone wedstrijden is het ook nog steeds mogelijk om meetmomenten te organiseren. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen prijsuitreiking hoeft plaats te vinden en deelnemers na het ophalen van hun protocollen de wedstrijdlocatie weer kunnen verlaten. Hopelijk kunnen daarmee ondanks geldende coronamaatregelen er nog steeds beoordelingsmomenten plaatsvinden. Meetmomenten tellen net als gewone wedstrijden mee voor puntenregistratie tot tegenbericht van de KNHS.

Voor solisten in de klasse L is het daarnaast ook mogelijk om online proeven in te dienen via paardrijden.nl. Dit is een pilot, die mogelijk verlengd en uitgebreid wordt bij voldoende deelname. Je mag iedere week een video inleveren en ook deze tellen mee voor puntenregistratie, dus pak je kans!