Workshop De Voltigeur en De Vereniging

Om zowel de voltigeurs als de verenigingen zoveel mogelijk in hun behoeften te kunnen voorzien is er gekozen voor twee verschillende workshops.

Workshop I De Voltigeur & Workshop II De Vereniging

De workshop ‘De Voltigeur’ is gericht op individuen die hun persoonlijke merk als voltigeur willen uitbouwen en versterken. We gaan tijdens deze workshop in op het belang van branding en gaan op zoek naar de unieke eigenschappen van de voltigeur. Deze vertalen we vervolgens door in een uniek merk inclusief praktische handvatten om zelf meteen mee aan de slag te kunnen.

De workshop ‘De Vereniging’ is gericht op het creëren van een uniek en sterk merk rondom de desbetreffende vereniging. We brengen de identiteit/ persoonlijkheid van de vereniging in kaart en gaan op zoek naar de onderscheidende kenmerken. Wat maakt jouw vereniging speciaal? Deze informatie zetten we vervolgens om in een praktisch communicatie plan.

Deze interessante workshops zijn toegankelijk voor voltigeurs, instructeurs, longeurs, bestuursleden en/ of ouders.  

Van 11:00 – 12:30 uur  en van 14:30 -16:00 uur organiseren we een workshop. De aanmeldingen lopen door elkaar, dus Leonie zal haar workshop aanpassen aan de deelnemers. 

Meld je hier aan voor de trainingsdag 7 april KNHS VV – NHC Ermelo.

 

Leo's Marketing
Leo’s Marketing
Workshop I De Voltigeur
Workshop I De Voltigeur
Workshop I De Vereniging
Workshop I De Vereniging